NEW IN II Bikini-tops

Ik weet dat dit artikel een hoge boobfactor heeft, maar ik wil de bikini’s toch graag ‘aan’ laten zien. Zo kunnen jullie de pasvorm goed zien en dat lijkt mij juist fijn om te weten, als je bijvoorbeeld nog opzoek bent naar een nieuwe bikini-top en graag wat inspiratie wil! (Sorry voor mijn vampierenhuidje! De zon en ik gaan nooit zo heel erg goed samen haha.)

De eerste bikini kocht ik bij de Hunkemoller, voor zo’n €20. Normaal ben ik niet zo van een triangel-top, omdat ik snel het gevoel heb dat ik net zo goed geen bovenstukje aan had kunnen doen. Bij deze heb ik dat niet. Dat komt omdat de triangels vast zitten aan het elastiek en niet kunnen verschuiven (ik heb twee verschuivende exemplaren van de H&M. Niet aan te raden als je lekker in het zwembad wil zwemmen. Voor je het weet zijn de triangels naar de zijkant geschoven.. Awkward.)
 photo bikinicollage1_zps13c0387a.jpg

De tweede bikini-top komt van de H&M. Dit is een wat stevigere bikini met voorgevormde cups. Hiermee durf ik de zee wel te trotseren haha. Ik kocht deze bikini-top voor €15.

 photo bikinicollage2_zps1dac1099.jpg

Wat voor soort bikini-top draag jij het liefst?

3 thoughts on “NEW IN II Bikini-tops

  1. Oehh die tweede vind ik het leukste! Ik blijf bikini’s uitzoeken een hel vinden, ik heb nu eindelijk een broekje maar nog geen topje, mijn andere van vorig jaar is in de wasmachine kapot gegaan (dom)..

    Ik heb nog nooit een bovenstukje gehad met voorgevormde cup, maar ik ben er wel opzoek naar, het voelt echt als een onmogelijke zoektocht ;’)

  2. Wat zijn ze leuk, vooral die tweede vind ik erg mooi. Je hebt een hele leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *