Room details

Nu ik alle tijd van de wereld heb, besloot ik mijn kamer maar eens uit te zoeken. Inmiddels heb ik al een vuilniszak met zooi weggegooid en ik ben nog niet eens klaar! Ik heb verder ook alles schoongemaakt en opnieuw neergezet, zie hier de foto’s!
 photo DSC_1313verkleind_zps52011bf0.jpg
 photo DSC_1310verkleind_zps42b2df9e.jpg
 photo DSC_1312verkleind_zpsf6f8484c.jpg

Ook vind ik het heel erg fijn om alles uit te zoeken voordat ik een tijdje weg ga. Ik ga morgen naar Londen en kom donderdag pas terug. De gedachte dat ik dan een schone kamer binnen kom lopen waarna ik heerlijk in een verschoond bed kan springen, vind ik heel erg fijn! Nog een fijne zaterdag!

4 thoughts on “Room details

  1. Heerlijk is dat, je kamer weer helemaal schoon en netjes! Zeker als je dan terug komt van Londen. Veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *