Examengala

Vrijdag was het zover, mijn examengala! Ik had er zoveel zin in en ik kon eindelijk mijn jurk aan. Samen met 3 vriendinnen ben ik naar het gala gegaan en we werden in een heel leuk hippiebusje vervoerd. Het gala was al om 12 uur afgelopen, waarna ik met een groepje vriendinnen de stad in ben gegaan. Ik vond het echt heel erg leuk en tegen de tijd dat ik in bed lag was het al behoorlijk licht, oeps!
 photo DSC_0022bewerkt_zps99e92608.jpg
 photo DSC_1178verkleind_zps08ba752a.jpg
 photo DSC_11752_zpsec32d41a.jpg

Ik heb echt een geweldige tijd gehad en ik zou het niet erg vinden om deze vrijdag opnieuw over te doen (behalve de pijnlijke voeten die ik had door mijn schoenen, haha)!

4 thoughts on “Examengala

  1. Wat zag je er geweldig uit! Prachtige jurk! Jammer genoeg hebben wij geen examen gala, maar ik zou dat zo graag hebben! x Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *