ALMOST

WAAAAAH ik ben bijna klaar! Dit is de laatste dag dat ik moet leren en morgen heb ik mijn laatste twee examens, engels en aardrijkskunde. De gedachte dat ik morgen uit school loop en dan KLAAR ben is zo raar!

 photo Fotoop14-05-14om1504_zps71d65b0c.jpg
 photo Fotoop14-05-14om15023_zpsaa002593.jpg

Vrijdagavond is mijn examengala. Mijn jurk is binnen, ik weet welke schoenen ik ga aandoen en het vervoer is geregeld.Ik heb alleen nog geeeeen idee wat ik met mijn haar moet doen. Ik krulde het laatst om te kijken hoe het stond, maar het werd een beetje pluizig. Ik denk dat ik het gewoon ga stijlen en een paar plukjes naar achter pin. Dan kan er niet veel fout gaan! Krullen of stijlen jullie je haar liever?

2 thoughts on “ALMOST

  1. Succes nog met de laatste loodjes en alvast heel veel plezier op je gala! Persoonlijk vind ik dat die krullen je ook erg goed staan!

  2. Heel veel succes nog met je laatste 2 examens!
    Krullen is wel standaard op een gala, haha. Maar stijl haar vind ik ook altijd heel erg mooi, en daar kan inderdaad niet zo veel mis mee gaan!
    Heel veel plezier vrijdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *