27 april

En ineens is het meivakantie. En begin ik over 2 weken aan mijn examens. En ben ik over 4 weken klaar (hoop ik!) met de middelbare school… Hoe onwerkelijk klinkt dit allemaal? Ik kan het niet geloven en ook nog niet helemaal beseffen.

Als ik klaar ben met mijn examens betekent dat natuurlijk ook het examengala! Mijn jurk is al gekozen en wordt nog een beetje aangepast, en ik kan hem aankomende zaterdag ophalen! Ik twijfel of ik mijn jurk dan laat zien of nog even geheim laat, maar ik kan jullie al wel een foto laten zien met de make-up die ik van plan ben te gaan dragen!

 photo galamakeup_zps0912ef3c.jpg

Ik wil mijn ogen wat natuurlijker houden en ik ben ook van plan ben om individuele nepwimpers te gebruiken. Zoiets heb ik nog nooit gedaan, dus ik ben benieuwd! Ik wil graag de nadruk op mijn lippen hebben. Het liefst wil ik rode lipstick dragen, maar ik weet niet hoe goed dat past bij mijn jurk. Anders heb ik ook altijd nog een tweede optie! Een mooie roze kleur! Wie van jullie hebben binnenkort ook examengala?

3 thoughts on “27 april

  1. Ik herken je verhaal! Raar idee om binnenkort niet meer naar die school te hoeven. Ik ga overmorgen kijken voor een galajurk :)

  2. Bij mij duurt het nog even, maar ik ben benieuwd naar hoe je er uit gaat zien, kan natuurlijk ook als je het hebt gehad!
    Heel veel succes met je examens! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *