14 april

 photo 1519624-11-1396465401938_zps57f79e3e.jpg

 photo DSC_1194bewerkt_zps5c85b2a5.jpg

Soms zou ik willen dat ik óf beter nadacht óf dat ik niet zo snel van mening zou veranderen. Het probleem begon toen ik een tweepersoonsbed kreeg. De twee planken die er nu hangen, hingen er op dat moment al. Het leek mij het slimst om nog 2 planken erbij te kopen en die dan naast de andere planken te hangen. Zo hoefde ik deze planken niet weg te halen en zou het minder tijd kosten. Nu heb ik dus 2 planken erbij gekocht en kreeg ik ineens een geweldige ingeving. Er moet een klamboe boven mijn bed! Hoe leuk en knus is dat wel niet?! Ik weet dat het niet zoals de bovenste foto zal gaan worden, maar het zal er ieder geval meer op gaan lijken dan met deze planken… Het enige probleem is, wat ga ik met de planken doen? Ik heb nu in totaal 4 planken en ik heb geen idee waar die moeten komen.. Oei, slim aangepakt! (En, er zit een haakje aan mijn plafond, precies in het midden van mijn bed. Hierdoor kan de klamboe daar komen te hangen zonder problemen. Het is een teken van God, haha!) Hebben jullie misschien een tips?

One thought on “14 april

  1. Aaah Naad, jij raakt nooit uitgeïnspireerd voor je kamer!
    misschien je bed 180 graden draaien dat je hoofdeind aan de overkant is en dan daar klamboe ophangen en dan vier planken aan je voeteinde ophangen? :)

    ps, leuke spulletjes rechts op de bovenste plank hiiiiihiiiiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *