15 februari

Gister werd ik wakker met hele erge keelpijn en dit keer werd ik wakker met het gevoel alsof mijn neus was dicht genaaid, goed begin van de vakantie! Ik ga hier juist gebruik van maken door lekker in mijn bed te liggen met een goed boek. Een voornemen van mij is, om wat meer te gaan lezen. Ik heb nu al 1 boek uit, en ben nu begonnen in ‘The perks of being a wallflower’. Ik lees hem in het Engels, omdat ik dat erg fijn vind lezen en het natuurlijk ook heel erg goed voor mijn woordenschat is.

 photo p2im_zpssyclrjlk.jpg
 photo 64rp_zpsntvmahr8.jpg

Voordat ik lekker in mijn bed mag liggen, moet ik eerst nog even werken. Ik hoop dat het snel voorbij is, want ik vind het steeds minder leuk. Gelukkig heb ik aankomende week vakantie, dus dan heb ik nog genoeg tijd om te lezen en leuke dingen te doen. Ik heb al een aantal dingen gepland, dus ik heb er veel zin in! Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

 

(Hebben jullie mijn oma-handjes al gezien? Het is nu nog erger doordat het kouder buiten is, dus ik zit lekker veel te smeren haha)

One thought on “15 februari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *