Oh oh

Ik weet dat ik tegen mensen heb gezegd dat ik van de herfst houd en dat ik regen niet erg vind, maar dit is nu wel heel letterlijk genomen. Ik had gisteravond een feestje en lag er wat later in dan normaal. Toen ik om 6 uur wakker werd om naar de wc te gaan, stapte ik uit bed en stond ik ineens in een plas water. ‘Whuuuut? Heb ik geplast?’ was het eerste wat ik riep. Ik begreep niet hoe het water in mijn kamer kon komen en hoe het overal kon liggen. Gelukkig kon ik die gedachte al snel wegstrepen omdat mijn bed en mijn kleding helemaal niet nat was. Iets later kwam ik erachter dat mijn raam niet helemaal goed dicht zat en dat er daardoor allemaal regen naar binnen was gekomen. Mijn hele vensterbank lag vol en toen is het naar beneden gaan druppelen en zo heeft het zich over heel mijn kamer verspreidt. Ik heb net alles droog zitten maken met mijn vader en een handdoek bij mijn raam neergelegd. We weten nog niet precies wat er fout zit, dus nu kan ik om de 30 tot 60 minuten de handdoek uitwringen en er een nieuwe neerleggen. Wat een leuke bezigheid!

Ik ga straks nog wat aan school doen en in de middag ga ik naar de film ‘white house down’. Ik ben blij dat het een actie film is, want daardoor blijf ik waarschijnlijk wel wakker. Het zou behoorlijk gĂȘnant zijn als ik daar in slaap ga vallen.. Laten we hopen van niet!

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

3 thoughts on “Oh oh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *