Kerstgala, wat doe ik aan?

Ik kijk altijd uit naar het kerstgala. Kerst vind ik sowieso een leuke tijd en schoolfeesten zijn altijd best leuk. Nouja, niet altijd. Ik ben een keer bij een schoolfeest geweest waar bijna niemand was, en toen eenmaal de 1e en 2e klassers naar huis moesten was het echt heel leeg.. Gelukkig was ik daar wel met een goeie vriendin wat het wel wat leuker maakte. Maar met het kerstgala is het anders. Veel meer mensen komen en er hangt ook gewoon een hele goede sfeer. Alleen, er is dan nog steeds een probleem. Wat doe ik aan? Omdat ik nog geen leuk jurkje in een winkel heb zien hangen, heb ik zelf wat dingen gecombineerd en ik ben wel benieuwd wat jullie hier van vinden.

 
jurkje

Dit is de eerste outfit. Het glitter shirtje is eigenlijk een jurkje van mijn zusje die ik uit haar kledingkast heb gehaald.. Laten we hopen dat ze dit artikel niet leest.. :p

Photobucket

De 2e outfit. Het shirtje is eigenlijk ook een jurkje. Een nadeel is wel, dat het jurkje snel onder het rokje uitkomt. Maar zelf vind ik dit best wel leuk, alleen jammer dat er geen glittertjes in zitten. Daarom heb ik de bolero (ook van mijn zusje..) erbij gedaan, maar ik weet niet of dit er leuk uitziet eigenlijk.

Photobucket

De 3e outfit! Ik denk misschien dat ik dit 1 van de leukste vind. Het is wel wat meer dan een simpel zwart jurkje, maar het is niet al te veel over de top.

Photobucket

Deze 2 outfits, de 4e en de 5e, vind ik zelf het minste leuk.

Photobucket

Het leek mij leuk om ook een paar bewegende foto’s erbij te doen. Het was alleen niet zo’n succes dus ben ik daar snel mee gestopt. Ten eerste omdat het er niet ect uitzag en ten tweede omdat ik er hele rare gezichten bij trok.

Welke outfit vinden jullie het leukst?

7 thoughts on “Kerstgala, wat doe ik aan?

 1. euhmmmm 1. ik ben gek op pailetten en je krijgt van die outfit echt de ”feestfeeling”! trekken jullie (anne en danielle enzo) allemaal een jurkje/ rokje aan?
  x

 2. nadiaaa,

  ik vind eerlijk gezegd die 5e wel leuk, die heb je namelijk nog nooit aangehad en met je blonde haren is dat denk ik wel leuk.
  die 3e is ook leuk!
  Moeilijk dit…..
  hm,mmm uuuhhh
  Ik ga voor nummer 3! ja de 3e
  Trouwens heel charmant die bewegingsfoto’s haha!
  En die rode muur erachter is echt een mooie achtergrond vooor bijv. foto’s van outfits!!

  Volgensmij word t wel gezellig met al die mensen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *