Gobbeldygook

Voor alles moet een keer de eerste keer zijn. Zo ook vandaag, ik ben voor het eerst opgesloten met 3 vrienden in een drama lokaal. We waren daar iets aan het filmden voor Engels (‘Gobbeldygook’ was een woord dat in ons toneelstuk voorkwam, en ik vind het een erg leuk woord) en de lerares dacht dat we al weg waren. Het was al later in de middag en er waren weinig mensen in de school. Uiteindelijk hoorde een schoonmaker ons roepen en kloppen op de deur en heeft ons gered, wat een avontuur, haha!

Ik was van plan mij heel erg nuttig te maken vandaag, maar soms is dat gewoon niet mogelijk. Zoals vandaag. Ik heb mezelf even pauze gegeven, maar morgen ga ik er weer echt tegenaan (hoop ik).

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Een aantal foto’s die ik vandaag maakte.

Hoe was jullie dag? Hebben jullie nog iets leuks meegemaakt?

 

3 thoughts on “Gobbeldygook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *