6 juni

Wat een weer zeg! Ik had niet verwacht dat het ooit nog zo warm zou worden in Nederland. Helaas kan ik er niet echt van genieten omdat ik heel veel voor school te doen heb. En, misschien zeg ik nu iets wat je nooit iemand hoort zeggen, maar zoveel houd ik ook weer niet van de zon. Ik houd van de zon en 25-27 graden als ik op vakantie ben, maar niet hier in Nederland als ik in een vies en klam lokaal zit. Gelukkig doet de airco het in de meeste lokalen, dus het is nog behoorlijk goed uit te houden.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Verder ben ik druk bezig met het bewerken van een video, die hopelijk morgen online staat op youtube. Ook heb ik nog maar 2 (!) weken les voordat de toetsweek begint, wat ik nog niet helemaal kan geloven. Dit jaar is zo onwijs snel voorbij gegaan, ik heb echt niet het gevoel dat ik na de zomervakantie alweer in mijn eindjaar zit… Dat gaat nog spannend worden.

Slaaplekker allemaal!

3 thoughts on “6 juni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *