Morning thoughts: Regen

O jongens jongens toch. Hebben jullie dat gehoord? Het regende zo hard vannacht.En helaas. Nu nog steeds. Gelukkig heb ik het 1e uur vrij, maar straks zal ik toch echt door de regen moeten. Soms vind ik het helemaal niet zo erg. Als het bijvoorbeeld een klein buitje is. Maar als het de hele nacht al heeft geregend en het in de ochtend nog steeds met bakken regent vind ik het wel echt wat te ver gaan.

Gelukkig heb ik wel een regenbroek, die niet heel erg charmant is, maar mijn jas is niet echt water dicht. Hij houdt wel veel tegen, maar tegen zulke buien kan hij echt niet op. Dan kom ik op school aan, met natte plakken bij mijn ellebogen en bij mijn buik en schouders. Misschien wel een nieuwe stijl?

Maar eigenlijk, als je zou moeten kiezen tussen extreme droogt of regen, zou ik 100% kiezen voor de regen. Misschien niet een van de fijnste dingen maar voor mijn gevoel is dat een veel betere keuze. Of zou je door zandstormen willen fietsen in de ochtend?

Photobucket

Btw, wat vinden jullie van ‘Morning Thoughts’? Ik had geen idee wat voor titel ik het moest geven toen dit er ineens uit kwam rollen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. :)

2 thoughts on “Morning thoughts: Regen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *