22 april

Ik had verwacht dat deze dag niet de moeite was om uit bed te komen, maar uiteindelijk bleek deze dag toch nog leuk te zijn. Ik heb vannacht met mijn matras op de grond geslapen, wat verassend goed lag. Hoe ik op de grond ben geëindigd is een lang en apart verhaal, dus dat zal ik jullie besparen.
De laatste cijfers van mijn toetsweek zijn binnen en ik heb in totaal maar 2 onvoldoendes gehaald, wat wel een feestje waard is (3.9 en een 4.3, maar laten we het daar maar niet over hebben..).

Toen ik een week geleden deze video filmde, besloot mijn vader als paparazzi allemaal foto’s van ons te maken. Alsof het al niet ongemakkelijk genoeg was..haha.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ik ben zo blij dat ik nog maar 4 dagen naar school moet en dat ik dan 2 weken vrij heb! Eindelijk weer vakantie, daar ben ik aan toe! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *