Het is geen december!

Vandaag fietste ik naar huis, zoals altijd eigenlijk. Ik had mijn winterjas aan en mijn sjaal om. Misschien was mijn sjaal niet nodig, maar ik vind het fijn om het warm te hebben. En liever te warm dan te koud. Opeens riep een man: ‘Het is geen december!’ naar mij toe met een kwaad gezicht. Hij roept dit altijd naar mij. In september, toen het erg koud was en ik een sjaal en handschoenen droeg riep hij het ook naar mij. In november was het weer raak en vandaag riep hij het weer.

Ik begin hem nu zelfs te herkennen, zo vaak heeft hij dit al naar mij geroepen. Het is helemaal niet erg en hij scheldt mij ook niet uit, maar toch krijg ik er een naar gevoel van. Vooral door zijn boze gezicht en de blik in zijn ogen. Ik hoop iedergeval niet dat ik hem een keer laat in de avond tegen kom…

DSC_2255

Fietsen jullie veel? (Hele random vraag, maar ik kan niks beters bedenken..)

One thought on “Het is geen december!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *