Boksende hamster

Sinds Moose overleden is, is alles toch wel anders. Ik hoor geen gemiauw meer aan mijn deur en het knorren als ik hem aaide heb ik ook al een hele lange tijd niet meer gehoord. Het liefst zou ik een nieuw huisdier willen, maar mijn ouders zijn het daar niet helemaal mee eens. In de zomer paste ik op een huisdier van een vriendin van mij en ik kwam net allemaal foto’s tegen die ik maakte van Boelie (de hamster).

DSC_0611

Ik heb nog nooit een hamster gehad, en behalve dat hij erg schattig is vond ik 2 weken lang genoeg. Hij beet en soms had ik zelfs het gevoel alsof hij mijn hand aanviel waardoor ik bang werd voor hem. Hem aaien met een handschoen aan was ook niet zo heel slim, want hij sprong als een doorgedraaide bokser op de handschoen. Of hij was gewoon doodsbang of hij is echt een beetje gek… Een hamster word het dus niet voor mij.

DSC_0613

DSC_0615
Wat voor huisdier hebben jullie?

One thought on “Boksende hamster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *