DE AFGELOPEN TIJD #2

In mijn vorige ‘Afgelopen Tijd‘ liet ik zien wat ik allemaal had gedaan in de tijd dat er niks op mijn blog was verschenen. Aangezien het nu meer dan een maand geleden is dat ik iets heB gepost, leek het mij een goed idee om dit weer te doen. Dus bij deze.

De afgelopen tijd heb ik..

nummer 2
.. Weer nieuwe tatoeage ideeën opgedaan // gelezen! American Psycho, jaja.

nummer 4
..Het erg gezellig gehad met vriendinnen :)

nummer 5
..Onderzoek gedaan in het RKD // Helaas minder geslapen dan de bedoeling..

nummer1
..Cocktails gedronken // getinderd en ‘Alfie’ tegen gekomen, haha!

nummer3
.. Een nep-tatoeage gehad. Dit is het logo van de cultuurcommissie waarvan ik deel uitmaak :) // Drankjes gedronken en gefeest! Dit was voor het Diesfeest van de vereniging.

nummer6
.. Voor het eerst een Vego reep geproefd! // Een video van een man gekeken die 5 pakjes noodles at..

nummer7
.. enorm zin gekregen in noodles (mede dankzij de video) // Dit enorm schattig huisje gezien toen ik met Merel had afgesproken.

ZO! Dat was het dan weer, tot snel! x

DE AFGELOPEN TIJD

De afgelopen tijd heb ik…

 photo week1_zpsskzkmkmv.jpg

..gekwijld bij het zien van deze highlighter en lipsticks! Ik was bij Merel want we gingen samen uit. Ik had een top met glitters aan, dus mijn avond was al compleet, haha!

 photo week4_zpsh0r8evdn.jpg
..gestudeerd! Dat moet natuurlijk ook gewoon gebeuren, he? Ook ren ik steeds vaker als een gek naar buiten als de lucht mooi kleurt. Laatst had ik wel de mooiste outfit ooit aan. Een pyjama met hakken, omdat er verder geen schoenen in de buurt waren en ik toch echt even de mooie lucht moest vastleggen..

 photo week2_zpsxqlcus4t.jpg
..mijn haar laten knippen! Voor mijn gevoel ging er heel erg veel van af, maar inmiddels lijkt het allemaal al weer aangegroeid.. Bizar.

 photo week5_zps3ljqzj0m.jpg
..bij gebrek aan vermaak een snapchatfilter gebruikt op mijn trui. Dit was tegelijkertijd het hoogtepunt en het dieptepunt van mijn dag. Ook kwam ik prince charming tegen op Buzzfeed. Het artikel vind je hier en het ging erover hoe disney prinsen er in het echt uit zouden zien. Als ik zo iemand tegen zo komen, dan zou ik het wel weten hoor ;)

 photo week3_zpsbpqwernb.jpg
..gedroomd over vakantie! Helaas heb ik al mijn geld in mijn werkloze periode er door heen gejast, maaaaaaaar ik heb weer een baan! Dus dat sparen voor vakantie moet uiteindelijk wel goed komen, haha! Op de andere foto zie je weer een foto van mijn studieboeken… ‘Nadia, doe jij wel leuke dingen?’ Ja, natuurlijk! Helaas vergeet ik altijd foto’s te maken, dus dit is het voor nu. Maar de volgende keer zal ik proberen wat meer mensen en sociale activiteiten vast te leggen. ;)

Liefs,

Nadia

MY WEEK #6

Hoppakee! Eerste week van het nieuwe blok is voorbij! Het was weer eventjes wennen, maar ik heb er weer zin in! Beide vakken zijn erg interessant, dus ik ben benieuwd hoe het verder zal gaan.
image
Links: Ik ging samen met Richelle even de stad in. Ik was op zoek naar een outfit voor een feest en Richelle was op zoek naar een nieuwe jas. Rechts: Lekker alleen zitten en studeren. Altijd leuk haha.
image
Links: Precies dit! Ik kwam het tegen op snapchat en ik maakte er een screenshot van. Rechts: Ik was vanaf 9 uur ‘s ochtends tot 7 uur ‘s avonds op de universiteit. Ik was erg blij toen ik eindelijk in bed lag en vond het wel een foto waard.
image
Links: Werken! Helaas sluit de protest eind november en moet ik weer op zoek naar een nieuw baantje. Ik ben al een beetje aan het solliciteren en ik hoop dat ik snel ergens word aangenomen! Rechts: Yay voor dit shirtje! Ik kreeg dit shirtje van Merel en ik vind hem echt gaaf! En ik kreeg er ook nog allemaal complimentjes over, whoop!
image
Links: Nog even snel een opdracht voor een vak inleveren en daarna naar vriendinnen toe om uiteindelijk naar het feest te gaan. Rechts: Ik wist niet zo goed wat ik aan moest doen, maar met het thema ‘sexy sleepover’ in mijn hoofd, kwam ik uit bij deze outfit. Uiteindelijk is dit hem niet geworden, haha! ;)
image
Links: Ik kookte even snel avondeten en het was lekker! Ik was echt minder dan 20 minuten bezig en ik had er niet veel van verwacht. Maar dit ga ik sowieso vaker maken! Rechts: Vrijdag had ik een gesprekje met mijn tutor en ik had heel slim een foto gemaakt van de plek waar ik moest zijn. Alsnog ben ik een paar keer langs het juiste gebouw gefietst. Altijd leuk. Gelukkig was ik nog wel op tijd!
image
En dan als laatste, deze tatoeage. Ik kwam hem tegen op instagram en ik kan niet meer dan WAUW zeggen. Dit is de link naar haar blog.

Terwijl ik dit artikel maak is het zaterdagavond. Vandaag (dus gister) heb ik gestudeerd (en pepernoten gegeten natuurlijk!) en zo direct ga ik eventjes langs Renske. Morgen (dus vandaag haha) werk ik en dan is het weekend alweer voorbij. Tot snel!

Liefs,

Nadia

MY WEEK#5

Hoppa! Eerste week universiteit zit erop! Na mijn wanhopige post (zie hier), besloot ik er niet zo over in te zitten en te kijken hoe de rest zou gaan. Ik kan je vertellen, dat ging behoorlijk goed!

 photo IMG_1891_zps43gtwzwf.jpg

Nog nooit heb ik er zo hipster uitgezien, haha! Het spijkerjack vond ik enorm tof, maar heb ik uiteindelijk toch weer terug gebracht. Hij was best onhandig (geen capuchon en ging niet goed dicht), dus met pijn in mijn hart heb ik afscheid genomen.

 photo IMG_1895_zpsflbnycpk.jpg
Mijn nieuwe bureau! Deze foto maakte ik toen hij net in elkaar stond, vandaar de zooi. Hij bevalt echt supergoed en ik heb zoveel meer ruimte wat onwijs fijn werkt. Als ik mijn oude bureau nog steeds had gehad, had ik het echt vervelend gevonden.

 photo IMG_1894_zpsbkrdigpu.jpg

MOOOOOOOOI! Deze foto maakte ik toen ik in de avond even een rondje ging lopen. Ik kan zo erg genieten van de lucht.

 photo IMG_1906_zpsa6z3mtkv.jpg

Na een college ging ik even langs bij mijn lieve collega’s. Het was zoals altijd erg gezellig en gelukkig hadden we wat tijd om rare foto’s te maken voor snapchat. ;)
 photo IMG_1903_zpsxor2gxaf.jpg

In de Universiteits bibliotheek! Niet dat ik veel heb gedaan.. Ik was behoorlijk afgeleid en niet gemotiveerd. Maar het was vrijdagmiddag, dus dan mag het ;)
 photo IMG_1919_zpsz7hpnbzp.jpg

Niet kunnen slapen en dan doen alsof je slaapt terwijl je een foto van jezelf maakt.. Ja. Het kan allemaal.
 photo IMG_1911_zpsrjewtiba.jpg

Ik ging bij Renske eten en we gingen een quinoa salade maken. Helaas kwamen we tijdens het koken erachter dat er nog maar een heeeel klein beetje quinoa was.. Ach, het smaakte nog steeds goed.
 photo IMG_1939_zpsgoxjdsih.jpg

Nagels weer gelakt! Dit keer met een nagellakje van Kiko in de kleur 389. Een favoriet!

 photo IMG_1944_zpsbmstezaz.jpg

Te blij met mijn nieuwe sokken, ik vind ze zo leuk!

Zo dit was mijn weekje weer! Aankomende week heb ik natuurlijk college en verder heb ik nog wel wat leuke dingen staan, dus ik heb er zin in! Ik hoop wel dat het weer wat beter is dan afgelopen week..
Liefs,
Nadia

VLOG: WEEK #5

Whoop! De laatste vlog voordat ik op vakantie ga! Ik zal zoveel mogelijk proberen te filmen in Gran Canaria, maar ik kan niet beloven dat er een vlog aanstaande maandag klaar staat i.v.m de internet verbinding daar. Maar ik zal mijn best gaan doen!

Liefs,

Nadia

MY WEEK 1-4

Remember dit artikel? Ik besloot in foto’s mijn week te laten zien. Ik bedacht mij dat het leuker was om te filmen. Zo komen er ook vaker video’s op mijn youtube kanaal en is het allemaal ‘echter’. Omdat ik weinig artikelen op mijn blog verschenen en ik jullie niet wil overspoelen met artikelen die alleen maar bestaan uit een video, laat ik jullie nu de week vlogs van een maand zien.
Liefs,

Nadia

MY WEEK #1

Wooee! Al een tijdje liep ik met het idee om een nieuwe categorie te beginnen en nu is het eindelijk zover! Vergelijkbare artikelen zie ik veel op andere blogs verschijnen en ik vind het altijd leuk om te lezen. Ik hoop dat jullie het ook zo leuk vinden als ik!

nadia1
Ik was opzoek naar een nieuwe broek en paste in een wilde bui deze broek. Als je mij kent weet je dat ik altijd zwarte broeken draag, dus dit was even iets anders voor mij. Uiteindelijk heb ik hem niet meegenomen.
nadia2
Yay! Demi is weer in Nederland! Ze heeft een tijd in Spanje gewoond en gaat komend schooljaar studeren in Nederland. Superleuk! We gingen lunchen bij GYS en we hebben heerlijk bijgekletst.
nadia3
In een tijdschrift kwam ik dit kapsel tegen. Vind ik mooi! De laatste tijd draag ik vaker een middenscheiding en ik besloot naar de kapper te gaan om het in model te knippen. Helaas leek het niet op de afbeelding.. / In de avond had ik enorm veel zin in popcorn en besloot ik het op de ‘gezonde’ manier te maken. Zie hier het resultaat..
nadia4
Samen met mijn moeder en Renske ging ik naar een lege gevangenis in Utrecht die gevuld was met kunst. Mijn vader en zusje waren in Tsjechie en ik besloot ze in de maling te nemen met dit berichtje. Mijn vader trapte erin! / Een hele simpele outfit met een heel charmant hoofd!
nadia5
Aftellen tot Ibiza! / Donderdag ging ik met Renske naar de markthal in Rotterdam. Ik besloot een jurkje aan te doen. Dit is echt heel erg bijzonder, want ik heb NOOIT jurkjes aan.
PicMonkey Collage
Vrijdagavond ging ik uit met wat vrienden en hebben we lekker gedanst en gedronken. Misschien had ik iets minder moeten drinken, omdat ik de volgende dag moest werken. Maar ach, brak werken heeft zo ook z’n charmes! (Nee, serieus, brak werken is echt kut.) Verder heb ik in het weekend veel geluierd en The Vampire Diaries gekeken.

Liefs,
Nadia