MY WEEK 1-4

Remember dit artikel? Ik besloot in foto’s mijn week te laten zien. Ik bedacht mij dat het leuker was om te filmen. Zo komen er ook vaker video’s op mijn youtube kanaal en is het allemaal ‘echter’. Omdat ik weinig artikelen op mijn blog verschenen en ik jullie niet wil overspoelen met artikelen die alleen maar bestaan uit een video, laat ik jullie nu de week vlogs van een maand zien.
Liefs,

Nadia

Healthy banana oatmeal

Dit keer weer een nieuwe video! Het is een andere video dan normaal, dus ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Wat heb je nodig?

  • 75 g havermout
  • 125 ml (amandel)melk
  • 1/2 theelepel vanille aroma
  • 1/2-1 theelepel zelfrijzend bakmeel
  • 1 banaan

Het is een super simpel en lekker gerecht en ook nog eens gezond! Inmiddels is dit mijn standaard ontbijt en probeer ik allemaal variaties uit (o.a met cacaopoeder). Wat eet jij het liefst in de ochtend?

WINACTIE

WOOO eindelijk! De eerste winactie uit mijn hele leven! Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als ik, haha.

Wat je dus moet doen om te winnen, is dat je geabonneerd moet zijn op mijn youtube kanaal, de video leuk moet vinden en je moet een reactie achter laten waarin je vertelt welke video je van mij het leukst vind. Ik hoop dat jullie de winactie leuk vinden! :)

P.S Je kan meedoen tot zaterdag 1 februari 19:00!

Friday night

Ja, ik ben op dreef! Het is een lange tijd geleden dat ik twee video’s op youtube in 1 week heb geplaatst. Maar ik vind het zo leuk! Ik krijg zo veel zin om nog veel meer video’s te maken en ik word er super creatief van!

In deze video laat ik een aantal van mijn raarste uitspraken en momenten van 2013 zien.

Renske is net aangekomen (heel veel kilo hahaha, nee hoor poepie) bij mij thuis en we gaan straks uit, ik heb er zin in! Het is een lange tijd geleden dat we lekker zijn gaan dansen, dus ik heb mij goed opgetut. Wat zijn jullie plannen voor vanavond?

Eerste impressie: lipcote

Is het echt waar dat er een product bestaat die er voor zorgt dat je de hele avond niet meer naar je lipstick om hoeft te kijken? In de video test ik de lipcote uit, die dit belooft. Ik hoop dat jullie het een leuke video vinden!

Vandaag ben ik eindelijk productief! Ik ben mijn hele kamer aan het opruimen en ik heb allemaal zooi weg gegooid, dat vind ik altijd zo fijn om te doen!

Liefs,

Nadia