DAYDREAMING // OUTDOORSHOWER

In de zomer roep ik altijd dat ik verlang naar de winter. Lekker onder warme dekens liggen en kaarsjes aan. Maar nu roep ik al een hele tijd dat ik in jurkjes wil rondlopen en het zat ben om elke keer een jas aan te moeten trekken. Ik begon te dagdromen en begon te denken over waar ik later zou willen wonen.

Het liefst zie ik mijzelf later in een warm klimaat wonen. Het huis hoeft niet groot te zijn, want veel zal ik niet binnen zitten. Ik woon aan de zee en heb verschillende fruitbomen in mijn tuin staan (ja, echt waar) en ik heb een buitendouche. De gedachte hieraan maakt mij zo rustig en blij! Misschien heb ik zelfs een hond, die elke dag meegaat als ik naar de yogastudio loop om yogales te geven..Haha!

 photo large_zpsrryfydjg.jpg
 photo collage1_zpsz3uhnw4s.jpg

Maar even serieus, hoe gaaf zou dit zijn?! Na mijn ochtendduik in de zee, spoel ik mijzelf af onder de buitendouche om vervolgens een banaan uit mijn tuin te plukken. Waaaaaah heerlijk! Natuurlijk heb ik nog meer fantasieen en dromen over mijn toekomst, maar daar schrijf ik een andere keer wel wat over ;)

Liefs,

Nadia

TATTOO FEVER

Als eens eerder heb ik geschreven over dat ik een tatoeage wilde. In dit artikel vertelde ik welke ideeën ik had en waarom ik ze zo tof vond. Een tijdje was mijn ‘obsessie’ minder aanwezig, maar inmiddels betrap ik mijzelf erop dat ik de hele tijd aan tatoeages denk en ik er met iedereen over wil praten.

Mijn zusje zei tegen mij dat als ik een tatoeage in mijn hoofd had en ik het na 6 maanden ook nog steeds tof vond, dat het dan goed was. Het leek mij leuk om de ideeën die ik toen in mijn hoofd had te bespreken en te kijken of ik ze nog steeds even leuk vind als toen!

Als eerste had ik het over een half maantje en dit idee is nog steeds aanwezig! Hieronder zie je nu ook een tatoeage met een half maantje (en een soort zon/hele maan?)en ik was direct verliefd. Ik vind de maan/zon enorm interessant en ik kan onwijs genieten van de zons- op en ondergang. Het liefst wil ik hem op mijn rechter arm, aan de binnenbovenkant van mijn onderarm (jeetje, hoe leg je dit soort dingen uit? Hahah!).
Het tweede idee waar ik het over had, was het woord ’embrace’. Eumh, ja. Dit idee is echt in een verstopte lade in mijn hoofd terecht gekomen en ik heb hier nauwelijks meer aan gedacht.. Als derde had ik het over een plantje (bloemetje). Inmiddels is dit idee verandert in een palmboom. Ook zie je twee keer een tatoeage van de zee langskomen. Ik vind de zee geweldig en enorm fascinerend, eigenlijk heb ik precies hetzelfde met de maan/zon, dus dit zie ik mijzelf later ook nog wel als tatoeage op mijn lichaam hebben.
image
tattoooo imageDe laatste foto komt van dit Instagram account. Voor tattoo-inspiratie is dit account zeker een aanrader!

Een hele fijne zondag!

Liefs,
Nadia

OUTFIT: new coat

 photo DSC_2640verkleind_zpszoa3vcy5.jpg
 photo DSC_2639verkleind_zpsmub0x15w.jpg
 photo DSC_2667verkleind_zpsbdfh9qxv.jpg
 photo outift1_zpszvenp7hx.jpg
 photo DSC_2637verkleind_zpsssojywm7.jpg

Jas- H&M, Top- Monki, Broek- Vero Moda, Schoenen- Converse, Tas- Mipac

Shoppen met een vriendin die onwijs veel van mode en fashion weet, is enorm fijn. Ik zocht al een tijdje een stoffen jas, maar ik kwam er maar niet uit. Gelukkig weet Merel precies wat leuk is en zei ze dat ik deze jas moest passen toen we samen in de H&M waren. Ik ben echt verschrikkelijk als het op kleding kopen aankomt, ik twijfel altijd en nooit weet of ik het nou ‘echt’ leuk vind. Als ik het uiteindelijk niet koop, krijg ik spijt, maar als ik het wel koop, heb ik ook spijt. Ja, gaat lekker. Merel overtuigde mij en ik kocht de jas! Ik ben er zo blij mee! Yes! Ook kocht ik nog een ander kledingstuk (die ik normaliter noooooit gekocht of überhaupt gepast zou hebben). Binnenkort komt daar een outfit mee online. :)

Liefs,
Nadia

SPORT

 photo sport2_zpstc0w6e7r.jpg
 photo sport1_zpsqwcmgoj6.jpg
 photo sport3_zps3fdnnjww.jpg

Tijdens het maken van deze foto’s besefte ik mij twee dingen. 1, Dit is ongemakkelijk en 2, het lijkt nu alsof ik super sportief ben.

Ik sprak mijzelf al 5 dagen op rij streng toe ‘Morgen ga je hardlopen!’. Elke keer negeerde ik de afspraak die ik de vorige avond met mijzelf had gemaakt, omdat mijn bed zo lekker lag en ik niet in de kou wilde gaan rennen.
Nadat ik vrijdag avond oreo’s had gegeten alsof het mijn leven er van af hing, besloot ik dat het zaterdagochtend zo ver was. Ik ging hardlopen. Om eerlijk te zijn, had ik mijzelf overschat. Vanwege het springtouwen dacht ik dat ik lekker lang kon rennen en het sprinten aan het einde geen probleem zou zijn. Oeps. Mijn schenen deden aan het begin pijn en ik werd snel moe, dus besloot ik mijn tempo te verlagen. Dat was fijn, de pijn verdween en ik merkte dat ik op deze manier een stuk langer door kon blijven gaan. Toen ik een hijgende man van 60 inhaalde en waarschijnlijk wat zweet van hem opving, besefte ik dat ik veel liever springtouw in mijn kamer, waar niemand om mij heen is. Mijn hardloopschoenen gaan weer de kast in en mijn ‘springtouw’ er weer uit. (Renske vroeg waar mijn springtouw was en ik legde haar uit dat ik die niet had. Mijn lamp trok ik met het springtouw bijna uit het plafond, dus besloot ik maar een lucht springtouw te gebruiken. Het ziet er heel erg knullig uit, maar springen blijft springen, haha!)

Liefs,
Nadia

FUTURE HOUSE

Heerlijk vind ik het om online naar huizen en interieurs te kijken. Vroeger droomde ik van een mooi en groot huis met verschillende badkamers, slaapkamers en enorme woonkamers. Inmiddels is dat idee van tafel en weet ik in welk huis ik later wakker wil worden. Een boomhuis.

De gedachte dat ik kan ontbijten in het bos, met mijn voeten in een beekje, geeft mij echt een warm gevoel van binnen. Ik besef steeds vaker dat de wereld zo onwijs mooi is en dat de natuur heel bijzonder is. Hoe vaak zit ik wel niet weggestopt op mijn kamer, terwijl ik mij ook in een bos zou kunnen bevinden. Helaas is er niet veel natuur om mij heen en moet ik het nog even doen met de drukte van de stad, wat zo ook z’n charmes heeft. Vanaf een hoog gebouw (TivoliVredenburg) naar beneden kijken, daar kan ik echt uren zoet mee zijn. Als de zon daalt en iedereen naar huis gaat of juist de vroege ochtenduurtjes als alles nog lekker rustig is.

Realistisch is het niet, maar dromen kan altijd. Op nummer 1 staat een boomhuis, maar nummer 2, in een hele hoge moderne flat met enorme ramen wonen (ala TivoliVredenburg, jaja ik vind het een geweldig gebouw) is wat makkelijker te bereiken. Ik zal jullie up-to-date houden, laat ik eerst maar eens een handige man vinden ;)

huis1huis2

 

ROOM INSPO

Kamer inspiratie. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen! Minimalisme en wit. Dat zijn twee dingen die ik wil in mijn kamer. Het minimalisme is al behoorlijk doorgevoerd. Ik heb veel minder spullen dan eerst en het voelt goed! Ik merk dat ik elk artikel en product dat ik heb enorm waardeer en dat ik veel minder snel het gevoel heb dat ik dingen ‘echt’ nodig heb. Wit is iets wat ik nog meer in mijn kamer wil zien. Het liefst had ik een witte/licht grijze vloer gehad, maar ik zal het toch echt moeten doen met mijn blauwe (ja, echt waar…) vloer. Als ik ooit op mijzelf woon, zal ik geen moment twijfelen over de kleur van mijn vloer ;).

Op Weheartit doe ik onwijs veel inspiratie op. Elke keer krijg ik weer nieuwe ideeën en begint het schuiven van mijn meubels weer. Als mijn ouders dan mijn kamer binnen komen, hoor ik ze zuchten. De wekelijkse verschuiving heeft weer plaatsgevonden.
 photo collage1_zpsysjjfe9n.jpg
 photo collage2_zps1kpcsbij.jpg

Inspiration

 photo collage_zpsd813e278.jpg  photo collage1_zps5575bbf7.jpg  photo collage2_zps19ab4443.jpg Als ik door mijn Tumblr scroll, krijg ik zoveel zin in de zomer! De laatste tijd ben ik echt verslaafd aan Tumblr en kan ik er makkelijk een aantal uur tijd mee ‘verspillen’. Vandaag heb ik iets meer op de planning staan, dus Tumblr moet maar even wachten tot vanavond!

Volgen jullie mij al op tumblr?
Liefs, Nadia

Room details

Nu ik alle tijd van de wereld heb, besloot ik mijn kamer maar eens uit te zoeken. Inmiddels heb ik al een vuilniszak met zooi weggegooid en ik ben nog niet eens klaar! Ik heb verder ook alles schoongemaakt en opnieuw neergezet, zie hier de foto’s!
 photo DSC_1313verkleind_zps52011bf0.jpg
 photo DSC_1310verkleind_zps42b2df9e.jpg
 photo DSC_1312verkleind_zpsf6f8484c.jpg

Ook vind ik het heel erg fijn om alles uit te zoeken voordat ik een tijdje weg ga. Ik ga morgen naar Londen en kom donderdag pas terug. De gedachte dat ik dan een schone kamer binnen kom lopen waarna ik heerlijk in een verschoond bed kan springen, vind ik heel erg fijn! Nog een fijne zaterdag!

ALMOST

WAAAAAH ik ben bijna klaar! Dit is de laatste dag dat ik moet leren en morgen heb ik mijn laatste twee examens, engels en aardrijkskunde. De gedachte dat ik morgen uit school loop en dan KLAAR ben is zo raar!

 photo Fotoop14-05-14om1504_zps71d65b0c.jpg
 photo Fotoop14-05-14om15023_zpsaa002593.jpg

Vrijdagavond is mijn examengala. Mijn jurk is binnen, ik weet welke schoenen ik ga aandoen en het vervoer is geregeld.Ik heb alleen nog geeeeen idee wat ik met mijn haar moet doen. Ik krulde het laatst om te kijken hoe het stond, maar het werd een beetje pluizig. Ik denk dat ik het gewoon ga stijlen en een paar plukjes naar achter pin. Dan kan er niet veel fout gaan! Krullen of stijlen jullie je haar liever?

14 april

 photo 1519624-11-1396465401938_zps57f79e3e.jpg

 photo DSC_1194bewerkt_zps5c85b2a5.jpg

Soms zou ik willen dat ik óf beter nadacht óf dat ik niet zo snel van mening zou veranderen. Het probleem begon toen ik een tweepersoonsbed kreeg. De twee planken die er nu hangen, hingen er op dat moment al. Het leek mij het slimst om nog 2 planken erbij te kopen en die dan naast de andere planken te hangen. Zo hoefde ik deze planken niet weg te halen en zou het minder tijd kosten. Nu heb ik dus 2 planken erbij gekocht en kreeg ik ineens een geweldige ingeving. Er moet een klamboe boven mijn bed! Hoe leuk en knus is dat wel niet?! Ik weet dat het niet zoals de bovenste foto zal gaan worden, maar het zal er ieder geval meer op gaan lijken dan met deze planken… Het enige probleem is, wat ga ik met de planken doen? Ik heb nu in totaal 4 planken en ik heb geen idee waar die moeten komen.. Oei, slim aangepakt! (En, er zit een haakje aan mijn plafond, precies in het midden van mijn bed. Hierdoor kan de klamboe daar komen te hangen zonder problemen. Het is een teken van God, haha!) Hebben jullie misschien een tips?