Essie nagellak

Mijn favoriete nagellak merk is Essie, daar is geen twijfel over mogelijk. De kleuren vind ik onwijs mooi en verder ben ik ook enorm tevreden over de kwaliteit van het merk. Ik hoef mij geen zorgen te maken over nagellak die na twee dagen gechipt is, de lak ziet er na 4/5 dagen er nog steeds prima uit. Kortom, ik ben erg tevreden.

Welk nagellak merk is jouw favoriet?

 photo DSC_1802verkleind_zpsb6f6599c.jpg
 photo DSC_1804verkleind_zpse46440b0.jpg
 photo DSC_1805verkleind_zps4aaad530.jpg

                              Van links naar rechts: Haute in the Heat, Peach Daiquiri en Mint Candy Apple.

27 april

En ineens is het meivakantie. En begin ik over 2 weken aan mijn examens. En ben ik over 4 weken klaar (hoop ik!) met de middelbare school… Hoe onwerkelijk klinkt dit allemaal? Ik kan het niet geloven en ook nog niet helemaal beseffen.

Als ik klaar ben met mijn examens betekent dat natuurlijk ook het examengala! Mijn jurk is al gekozen en wordt nog een beetje aangepast, en ik kan hem aankomende zaterdag ophalen! Ik twijfel of ik mijn jurk dan laat zien of nog even geheim laat, maar ik kan jullie al wel een foto laten zien met de make-up die ik van plan ben te gaan dragen!

 photo galamakeup_zps0912ef3c.jpg

Ik wil mijn ogen wat natuurlijker houden en ik ben ook van plan ben om individuele nepwimpers te gebruiken. Zoiets heb ik nog nooit gedaan, dus ik ben benieuwd! Ik wil graag de nadruk op mijn lippen hebben. Het liefst wil ik rode lipstick dragen, maar ik weet niet hoe goed dat past bij mijn jurk. Anders heb ik ook altijd nog een tweede optie! Een mooie roze kleur! Wie van jullie hebben binnenkort ook examengala?

Eerste impressie: lipcote

Is het echt waar dat er een product bestaat die er voor zorgt dat je de hele avond niet meer naar je lipstick om hoeft te kijken? In de video test ik de lipcote uit, die dit belooft. Ik hoop dat jullie het een leuke video vinden!

Vandaag ben ik eindelijk productief! Ik ben mijn hele kamer aan het opruimen en ik heb allemaal zooi weg gegooid, dat vind ik altijd zo fijn om te doen!

Liefs,

Nadia

Nerja

Steeds vaker ga ik met mijn zusje naar het stadje dat hier in de buurt ligt. Het heet Nerja (je spreekt het uit als Nerga) en het heeft een aantal leuke winkels en heel mooi uitzicht. Ik heb daar een paar dingen bij de Primor gekocht. Ik weet niet of ze deze winkel in andere landen ook hebben, maar ik  ben er erg enthousiast over! Ze hebben verschillende standaard make-up merken zoals Catrice, Essence en Maybelline, maar ook merken als Sleek, China Glaze en Real Techniques. Ik kocht in de Primor in Nerja 3 dingen. Een OPI lakje in de kleur ‘Jade is the new black’ als cadeautje voor mijn zusje. Voor mijzelf kocht ik een mascara van Maybelline en een hele fijne tinted lipconditioner van Sleek met SPF 15.

Als ik thuis ben komt er nog een video over alles wat ik heb gekocht, waarin ik ook laat zien wat ik kocht in de Primor in Malaga. Malaga is een hele leuke stad en raad ik je zeker aan als je in de buurt bent!

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met de Primor?

Rose Sompteuex

In de goodiebag (waar ik het in dit artikel over had), zat ook deze lipstick van Yves Rocher. De liptsick vind ik heel erg fijn en de kleur vind ik erg mooi. Gisteravond had ik een verjaardag van een vriendin en besloot ik hem op de doen. Hij bleef heel erg goed zitten, ook al had ik iets gegeten en gedronken. Een pluspunt dus!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

De lipstick heet 13.Rose Somptuex. De verpakking van de lipstick vind ik erg mooi en heeft een chique uitstraling. Al met al ben ik heel erg tevreden over deze lipstick, en graag zeg ik het nog een keer, de kleur vind ik echt geweldig! Dit wordt een lipstick die ik erg vaak zal gaan dragen.

Wat vinden jullie van de lipstick van Yves Rocher?

Video: Mijn MAC collectie

Nu ik vakantie heb, heb ik eindelijk weer tijd om een video te maken! Ik merk steeds meer dat het bloggen en het maken van video’s echt bij mij past. Ik merk gewoon dat ik blij word van jullie reactie’s en al jullie lieve berichtjes en dat dit iets is wat ik nog wel een lange tijd wil doen!

In deze video laat ik alle make-up producten zien die ik van MAC heb. Als je de naam wilt weten, of wilt weten hoeveel elk product kost, klik dan rechts onder in de video op Youtube. Dan kom je bij mijn account terecht en kan je in de beschrijving van deze video alles over de producten lezen die ik heb laten zien.

Nog een fijne zonnige zondagmiddag!